Sterwit crème

Gevoelige plekken
weer stralend en licht

 • Maakt donkere huid egaal licht
 • Geschikt voor anus, vagina, oksels en gezicht
 • Blijvend resultaat
 • 100% natuurlijk, zonder bijwerkingen
 • anus voor en na behandeling met sterwit
 • oksels voor en na behandeling met sterwit
 • vagina voor en na behandeling met sterwit

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over Sterwit crème. Kijk eerst of je vraag hierbij staat voordat je contact met ons opneemt. Lees over het gebruik van Sterwit crème, de ingrediënten, bestellen, levering, betaalmethoden en andere vragen.

Vragen over het bestellen en kopen van Sterwit crème

Waar kan ik Sterwit crème kopen?

U kunt Sterwit crème gemakkelijk online bestellen op de bestelpagina op deze website. Ook kunt u Sterwit crème ophalen bij ons hoofdkantoor in Medemblik, Noord-Holland.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bestelt u voor 16:00 uur en heeft u betaald met iDEAL of Creditcard dan streven wij ernaar uw bestelling nog diezelfde (werk)dag te versturen. Voor de levering zijn wij afhankelijk van PostNL. Levering in Nederland geschied meestal de dag na verzending door ons, in België 2 dagen na verzending door ons, en in andere landen kan dit langer duren.

Hoe kan ik Sterwit crème betalen?

Op de bestelpagina worden diverse betaalmethoden aangeboden. Nederland kan betalen door middel van iDEAL, Creditcard of overboeking op onze rekening. België kan betalen via Bancontact/Mister Cash, eMaestro, Creditcard en overboeking op onze rekening.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor bestelling binnen Nederland zijn: € 5.95, voor België zijn deze € 6.95.

Kan Sterwit crème discreet verzonden worden?

Omdat wij vinden dat niemand hoeft te weten wat u bestelt, versturen wij al onze bestellingen in een discrete envelop of verpakking. Ook op uw afschrift wordt een discrete omschrijving van uw bestelling gegeven.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Het is niet mogelijk uw bestelling te annuleren. Ziet u toch af van uw aankoop dan kunt u uw bestelling na levering direct retour sturen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Ik wil mijn bestelling retourneren kan dit?

Neem altijd contact op met de klantenservice als u een product wilt retourneren anders krijgt u geen geld terug. Het retourneren is alleen mogelijk binnen 14 dagen, indien de seal van het flesje niet verbroken is. Stuur uw mail naar sales@klemans.nl met al uw gegevens, bestelnummer en de reden van retour zenden. Omdat het om een intiem product gaat kunnen wij een aangebroken flesje niet meer versturen en zal deze vernietigd moeten worden.

Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn bestelling, hoe kan dit?

Het is mogelijk dat deze email in uw map met ongewenste email terecht gekomen is. Controleer dit a.u.b. eerst. Kunt u de bevestiging nog niet vinden? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?

Ja dat kan. Op het bestelformulier vult u het juiste adres in. Uw bestelling zal dan geleverd worden op het door u aangegeven adres.

Waarom ontvang ik een betalingsherinnering?

Wanneer u een bestelling plaatst maar de betaling nog niet door ons ontvangen is ontvangt u automatisch een betalingsherinnering. U kunt het bedrag alsnog aan ons betalen. Zodra wij de betaling binnen hebben zal de bestelling verwerkt worden.
Bij een overboeking via de bank kan het zijn dat deze automatische herinnering en de verwerking van uw betaling elkaar kruisen. In uw orderbevestiging vindt u een link om de status van uw bestelling te bekijken.
Heeft u per ongeluk twee orders aangemaakt en er één betaald, dan zult u van de andere order een herinnering ontvangen. Deze kunt u negeren.
Wilt u afzien van de bestelling? Wanneer de betaling niet voldaan wordt zal de bestelling geannuleerd worden, u kunt deze herinnering dan dus negeren.

Ik heb geen Track and Trace code ontvangen

In de orderbevestiging die u per mail ontvangen heeft staat een link om de status van uw bestelling te bekijken. Op deze pagina vindt u ook de Track and Trace code.

Voordelen van Sterwit crème

 • Maakt donkere huid egaal lichter
 • Geschikt voor anus, vagina, oksels en gezicht
 • Geschikt voor elk huidtype
 • Blijvend resultaat
 • 100% natuurlijk zonder bijwerkingen